1. Home
  2. /
  3. Online
  4. /
  5. LIZET GREVE DEELT HAAR...

LIZET GREVE DEELT HAAR TIPS: STYLISH BORSTVOEDING GEVEN

Publicatie datum: 2019

Meet Lizet Greve, afgestudeerd als orthopedagoog, maar ze besloot om van haar passie haar werk te maken. Vijf jaar geleden begon ze als stylist en werkte ze veel bij RTL en SBS. Omdat ze graag haar eigen tijden wil bepalen nu ze moeder is, heeft ze per begin 2016 besloten om echt voor haarzelf te gaan beginnen. Ze wil heel graag mensen vanbinnen en vanbuiten mooier maken, dus daarom heeft ze afgelopen jaar ook nog een opleiding tot gewichtsconsulent gevolgd. Vanaf juli 2017 start ze haar eigen praktijk als gewichtsconsulent, gaat haar website online en wil ze zich qua styling meer gaan richten op personal styling en coaching. Recentelijk beviel ze van een prachtig jongetje, genaamd Vic.

Ik krijg super vaak de vraag van vrouwen hoe ze zich leuk kunnen kleden tijdens de borstvoedingsperiode. Ben je net van je zwangerschapslooks af, moet je over op borstvoeding tops. Terwijl je vaak juist zo veel zin hebt in fijne nieuwe outfits! Geldt natuurlijk niet voor iedereen, maar ik geef alleen aan wat ik veel hoor en dit was ook hoe ik er zelf in stond.

Dus bij dezen even een aantal tips om stylish verantwoord je borstvoedingsperiode door te komen.

De lange jurk met knoopjes

Lange jurken zijn het helemaal. En gelukkig bestaan er een heleboel heerlijke jurken met knoopjes van boven tot onder aan de voorkant. Deze jurken kan je dus gewoon lekker open knopen om je borst eruit te halen. Dit geldt natuurlijk ook voor korte jurkjes.

Lange jurk 2.0

En wil je niet elke dag in dezelfde jurk lopen, kan je er natuurlijk meerdere aanschaffen in verschillende kleuren/printjes. Maar je kan dezelfde jurk ook nog op 2 andere manieren dragen, zodat je een hele andere look creëert. Je zou er bijvoorbeeld een grote trui overheen kunnen gooien met hoge laarzen eronder. Of draag je jurk met een kort grof gebreid vest of een lang oversized colbert. Super leuk met sneakers!

Suit it up!

Een goed pak is altijd fijn! (Zeker als je een baan hebt waarin je formeel gekleed moet.) Je hoeft natuurlijk niet altijd op een overhemd uit te komen, als je er een bloesje onder wilt dragen. Er bestaan genoeg mooie bloesjes die een hele andere feel aan je pak geven. Ga op zoek naar een bloesje die bij jou past. Zolang er knoopjes aan de voorkant zitten komt het met voeden goed. En wat ik ook fijn vind aan een pak is dat je het jasje dicht kunt dragen als je bijvoorbeeld iets melk gelekt hebt. Wel slim om even je jasje uit te doen tijdens het voeden, zodat daar geen vlekken op komen.