Travel

De mannen van rugbyclub Rush uit Schagen gaan uit de kleren. Onderling is dat helemaal niet vreemd, de mannen brengen al jaren tijd met elkaar door in de kleedkamer. Ditmaal komt er alleen wel een fotografe bij kijken die de mannen op de kiek zet voor een 'pikante' kalender. ,,Hooguit een paar billen, verder houden we het netjes'', zegt Rini Hagendijk, het creatieve brein achter de foto's. 
Mensen uit Waarland en omgeving hebben er een jaar lang naar uitgekeken het Badpop Festival Waarland. Dit jaar zijn de 4700 bezoekers van het festival extra nieuwsgierig. Het festivalterrein is namelijk een stukje groter, bezoekers kunnen genieten van een extra podium. Bontezakkiesland. Daar waar Café de Bonte Zak te vinden is. ,,Een beetje het kermisgevoel’’, vertelt voorzitter Martin Dekker.
Duurzame kleding shoppen bij The Blind Spot als onderdeel van een ‘groen’ dagje in Goes? Jazeker! Goes is dé winkelstad van Zeeland die ook duurzame opties te bieden heeft. Lees in onze nieuwste blog 7x de leukste duurzame winkels in Goes.
Binnen een mum van tijd van het centrum van Graz naar de ongerepte natuur van Oostenrijk. Tijdens je stedentrip in Graz kan het. Wandel bijvoorbeeld de route langs de Rettenbachklamm, een verrassende route waar je over kleine rotsen aan het klauteren bent. Waarna je vervolgens kan kiezen voor een route door het bos naar Platte Stefanienwarte of richting basilica Mariatrost. Wij vertellen je graag meer over wandelen in Graz, dichtbij het centrum!
Weinig toeristen, een autovrije binnenstad, imposante gebouwen en een tal aan leuke koffietentjes: een stedentrip Graz is een goed idee! Graz is de tweede stad van Oostenrijk en ligt helemaal in het zuiden van het land, dichtbij de Sloveense grens. Met de trein vanaf Amsterdam Centraal was ik binnen 15 uur in deze gezellige Oostenrijkse studentenstad.
Verdwaald in de bergen en het gedonder van de bliksem klonk al steeds dichterbij… Het zat ons niet helemaal mee tijdens onze hike bij Pokljuka kloof. Toch was dit een van de hoogtepunten tijdens onze vakantie in Slovenië. De wandeling ging door een grot en over een heleboel avontuurlijke paadjes in het bos. Lees je mee? Wij vertellen je meer over deze mooie wandeling door de Pokljuka kloof in Slovenië.
Weinig bezienswaardigheden, maar wél een hele relaxte sfeer en ontelbare gezellige terrasjes. Ljubljana was een grote verrassing voor ons. Tijdens onze vakantie in Slovenië werden we toch wel erg nieuwsgierig naar de hoofdstad van dit prachtige groene land.
Van een ontmoeting tijdens carnaval, tot het samen uitstippelen van een route door Slovenië. Via-via wisten we wel van elkaar wie we waren en op Instagram had ik al gezien dat Linda ook van hiken houdt. Iets wat ik heel graag weer eens wilde gaan doen. En zo geschiedde, een paar maanden later stapten we samen in de auto richting de groene parel van Europa voor een vakantie in Slovenië.
Noor de Groot, alias Queen of Jetlags, has over 650.000 followers on Instagram and has her own blog. She has a daughter Olivia, who joins her on lots of travels.
Editor Simone went on a one-night trip to Ghent, to find the most amazing stores, try out the coolest hotspots and find the most comfortable bed and extraordinary hotel in all of Ghent for a babymoon.
Voor het slapen gaan nog even samen lezen? Ontdek de levensverhalen van belangrijke vrouwen uit de wereldgeschiedenis. Met de prentenboekenserie ‘Van klein tot groots’. Educatief én leuk.
Editor Simone was a guest at the new Italian restaurant; La Lotteria from The Colour Kitchen. The Colour Kitchen is an Amsterdam based catering concept; they offer people that have a distance from the labor market a new opportunity in the form of a catering study.