1. Home
  2. /
  3. Online
  4. /
  5. STYLISTE KELLY HUIJSMAN DEELT...

STYLISTE KELLY HUIJSMAN DEELT FASHION TIPS VOOR TIJDENS JE ZWANGERSCHAP

Publicatie datum: 2019

Mom of two Kelly Huijsman is dé styliste van de de sterren en kleedt onder andere: Chantal Janzen. Chantal is kortgeleden bevallen van haar tweede zoontje en voor haar te gekke maternity stijl was Kelly verantwoordelijk. Wij hebben Kelly gevraagd om haar tips en tricks te delen met ons, want zij weet  als geen ander wat jij als zwangere vrouw in je kast zou moeten hebben. Wil je meer van het werk van Kelly zien? Neem dan ook zeker een kijkje op haar Instagram @kelly_huijsman_styling

1. Investeer in een paar goede zwangerschapsbasis.

Dit zijn bijvoorbeeld een paar mooie zwangerschapsjeans, leggings, langere t-shirts, tank tops en truien. Maar ook een goede zwangerschapsmaillot (niet glimmend!) mag niet ontbreken. Een gewone maillot knelt op je buik en deze hijs je gewoon over je buik heen, super comfortabel. Je zal merken je op een gegeven moment toch niet meer zonder deze basics kunt en door deze basics te combineren met meer trendy (maternity items) kun je 9 maanden eindeloos looks stylen.

4. Zorg voor goede lingerie.

Met name goede bh’s zijn erg belangrijk qua comfort, maar een goed zittende en ondersteunende bh geeft je figuur ook een boost.  Houdt er rekening mee dat je figuur en vooral je borsten tijdens de negen maanden zwangerschap groeien waardoor de maat steeds veranderd. Het is wel echt de investering waard om regelmatig een nieuwe bh aan te schaffen.

5. De zwarte tube van Wolford.

Een basics waar je heel blij van gaat worden is de zwarte tube dress van Wolford. Deze vormt zich helemaal om je lichaam en accentueert jouw bump prachtig. Daarnaast kun je alle kanten op met het jurkje;  je kunt de tube dress tot een kort jurkje wikkelen, maar ook lang of midi dragen. Voor Chantal hebben we hier heel veel looks mee gecreëerd van red carpet tot casual chique.