1. Home
  2. /
  3. Online
  4. /
  5. VAKANTIE IN SLOVENIË: TIPS...

VAKANTIE IN SLOVENIË: TIPS VOOR OUTDOOR- EN NATUURLIEFHEBBERS

Publicatie datum: 14-07-2022

Van een ontmoeting tijdens carnaval, tot het samen uitstippelen van een route door Slovenië. Via-via wisten we wel van elkaar wie we waren en op Instagram had ik al gezien dat Linda ook van hiken houdt. Iets wat ik heel graag weer eens wilde gaan doen. En zo geschiedde, een paar maanden later stapten we samen in de auto richting de groene parel van Europa voor een vakantie in Slovenië.

Een lijstje bij de hand met de wandelingen die we willen gaan doen en de bezienswaardigheden die we willen gaan zien in Nationaal Park Triglav. De route voor onze vakantie in Slovenië is vrijwel helemaal uitgestippeld. Voor een paar nachten hebben we een camping bij Bohinj (Camp Danica), verder zien we het wel. Beide willen we de vrijheid hebben om op het laatste moment nog beslissingen te maken van waar onze reis naar toe gaat.

Met een buscamper op vakantie naar Slovenië

Het busje van mijn broer kan perfect dienen voor een weekje kamperen dachten we. Het is geen grote bus, maar een constructie bouwen om achterin een bed te creëren kan makkelijk. Oude matrassen van opa en oma hebben we op maat gezaagd. En voilà achterin een relatief groot bed voor ons tweeën. De kampeerspullen hebben we bij elkaar gesprokkeld; veel geleend van onze ouders, sommige dingen nieuw aangeschaft.